Featured Video Play Icon

ZA LJEPŠE ZDRAVSTVENE USTANOVE

Nakon uspješno realizovanih projekata u okviru kojih su renovirani crnogorski vrtići i škole, kompanija Cerovo, u saradnji sa nadležnim ministarstvom, Ministarstvom zdravlja, i Radio – Televizijom Crne Gore, realizuje još jedan projekat.

Ovog puta u fokusu su zdravstvene ustanove, a prva među njima je krovna institucija u oblasti zdravstva – Kliničko – bolnički centar Crne Gore, odnosno klinika za ortoprediju i traumatologiju.

Na sanaciju je utrošeno oko 15 000 eura, a klinika je dobila novo ruho. Od instalacija preko sanitarija, keramike, stolarije, pa do moleraja, sve je sanirano kako bi taj dio KBC – a izgledao i funkcionisao po uzoru na evropske i svjetske zdravstvene institucije. Tome su posvjedočili i zadovoljni doktori, ali i pacijenti. Uporedo sa tom, vršena je i rekonstrukcija Doma zdravlja u Mojkovcu koja je koštala oko 5 000 €, a tokove sanacija možete pogledati u emisiji.

DON'T TOUCH ART. USE IT. – KOMERCIJALNI I NAMJENSKI ASPEKTI INDUSTRIJSKOG DIZAJNA

„Sve je dizajn. I mi smo nečiji dizajn“ – reći će jedan od sagovornika u kratkom dokumentarnom filmu „Don't touch art. Use it.“ Činjenica je da smo okruženi njime – on predstavlja ono po čemu hodamo, na čemu sjedimo, ono što nam olakšava život i vrlo često, ono što ga i oblikuje. Najuspješnije i nagrađivane dizajne koristimo svaki dan, uglavnom uzimajući njihovu ljepotu zdravo za gotovo. Što manje to primjećujemo to je ta konstatacija sve istinitija. Savremeni industrijski dizajn se odavno udaljio od postulata Bauhausa, na kojima je začet, i danas korisniku nudi sasvim novo, takođe dizajnom predviđeno iskustvo.

Opširnije…

Featured Video Play Icon

POMOĆ U OBNOVI ZDRAVSTVENIH OBJEKATA

Uspješno realizovani projekti u vrtićima i školama podstakli su nas da odgovorno nastavimo doprinos lokalnim zajednicama. Ovog puta, zajedno sa svojim partnerima, doprinosimo boljim uslovima u zdravstvenim ustanovima.

Pozivamo sve koji žele, uključujući i ostale društveno odgovorne kompanije, da nam se pridruže, jer zajedno ZAISTA možemo više.
CEROVO- Pokreće život.

CEROVO – POKREĆE ŽIVOT

Naši preci su gradili veličanstvena zdanja koja i danas svjedoče o ljepoti i trudu ulaganja u život. Međutim, nisu nam ostavili samo zanosne građevine, već i potrebu da nastavimo tamo gdje su oni stali. Možda nećemo biti u prilici da izgradimo novo svjetsko čudo, ali svako bar jednom u životu gradi sopstveno čudo – svoj dom.

Opširnije…

Featured Video Play Icon

DRUGA ISKRA STIGLA U KOMPANIJU

Druga po redu nagrada ISKRA stigla je ove godine u kompaniju CEROVO. Zahvalni smo našim kupcima i partnerima na projektima koje smo zajedničkim snagama uspjeli da realizujemo u zadnje dvije godine. Nastavljamo dalje da odgovaramo na potrebe zajednice u kojoj živimo. Više o ovogodišnjoj dodjeli nagrade pogledajte u prilogu.

Featured Video Play Icon

UNUTRAŠNJA LIP BLED VRATA

Unutrašnja vrata imaju ne samo zaštitnu i termoizolacionu funkciju već i onu estetsku koja vašem enterijeru, kroz ovaj detalj, daje poseban izgled. U prilogu se nalazi više detalja o našoj ponudi unutrašnjih vrata proizvođača LIP BLED.

Featured Video Play Icon

PODOVI OD PLUTE

Ekološki plodovi od plute se sve više koriste kao podne obloge u domovina. Na raspolaganju u našim prodajnim objektima nalazi se veliki broj dezena. Više o karakteristikama ovih proizvoda pogledajte u prilogu.

NAGRADNI KONKURS “SPOJI I OSVOJI”

NAGRADNI KONKURS “SPOJI I OSVOJI”
U periodu od 06.12. do 15.12. organizujemo dva kruga nagradnog konkursa “SPOJI I OSVOJI na FB stranici @cerovokompanija.

ZADATAK:
Učesnici konkursa treba da riješe postavljeni zadatak na FB stranici CEROVO kompanija tako što će u komentaru posta objaviti screnshoot-a sa rješenjem.

PRAVILA:
U svakom krugu učesnicima je na raspolaganju više tačnih odgovora, Broj tačnih odgovora će biti naznačen u postu konkursa. Dobitnici nagrada su prvih 6 učesnika koji uspješno riješe zadatak na način kako je objašnjeno u postu konkursa. Dobitnici mogu osvojiti samojednu nagradu tokom trajanja konkursa i nemaju pravo učešća u narednim krugovima.

U roku od 24h od trenutka objavljivanja rezultata pobjednici će biti kontaktirani od strane administratora FB stranice CEROVO kompanija i od njih će se tražiti kontakt podaci radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Ukoliko kontaktirani pobjednici ne pošalju odgovore administratorima u roku od 72, nagrada će biti dodijeljena sljedećem učesniku/ci koji/a je tačno odgovorio/la i ispunjava uslove ovog konkursa. Nagrada se dostavlja dobitiniku/ci na adresu koja se nalazi na teritoriji Crne Gore ili će je preuzeti u najbližem Cerovo prodajnom objektu.

NAGRADA:
Nagrada je GROHE set 2u1 – lampa sa alatom.

Pratite našu stranicu i osvojite praktičnu nagradu!

Featured Video Play Icon

LAMINATI – TV prilog SNOVI, KUĆA, DOM

Prednost postavljanja laminata kao podne obloge je relativno jednostavnja ugradnja i dobar odnos cijene i kvaliteta. Jednstavan za održavanje, ima otpornost na habanje i veliki izbor različitih dezena, te se stoga sve više koristi kao podna obloga i u poslovnim prostorima gdje cirkuliše veliki broj ljudi.

Posjetite Vama najbliži CEROVO prodajni objekat ili CER STYLE salon keramike u Podgorici u uvjerite se u veliki izbor laminatnih podova.

Više o laminatima, njhovim karateristikama i načinu postavljanja pogledajte u TV prilogu emisije Snovi, kuća dom.