DŽIN SA OSJEĆAJEM ZA OBIČNOG ČOVJEKA

Nije bilo lako izgraditi ime u vrlo zahtjevnoj industriji i postati sinonim za grube građevinske radove. Svaki potrošeni atom snage i energije, svaki mali i veliki projekat, svaki pažljivo izgrađeni odnos sa kupcem, majstorom, inženjerom ili preduzetnikom, zasnovan na čistom povjerenju, sve nas je to dovelo tu gdje smo sada, da budemo prepoznati kao kompanija koja i pored svoje veličine i dalje ima osjećaj za običnog čovjeka. Trudili smo se da budemo što bliže našim kupcima pa smo sada prisutni, sa našim prodajnim centrima, u Ulcinju, Baru, Sutomoru, Budvi, Radanovićima i u Podgorici u kojoj smo otvorili novi objekat, salon luksuzne keramike CER STYLE.

Opširnije

KRENULI RADOVI NA ULJEPŠAVANJU  FASADE U VRTIĆU U TOPLOJ, HERCEG NOVI

Akcija “Za ljepše vrtiće” koju radimo u saradnji sa medijskom kućom RTCG, Ministarstvom prosvjete i našim partnerima RIGIPS i ISOMAT započela je radove na uljepšavanju fasade na vrtiću “NAŠA RADOST” u Toploj, Herceg Novi.

Poslije dva uspješno realizovana projekta u Podgorici i Nikšiću u kojima smo obnovili toalete, došli smo i u Herceg Novi da damo, ovoga puta, novo lice zgradi vrtića i tako obradujemo najmlađe, njihove roditelje kao i vaspitače.

RENOVIRAN VRTIĆ “RADOST” U NIKŠIĆU

Mališane iz vrtića “Radost” koji je u sklopu JPU “Dragan Kovačević” iz Nikšića dočekali su obnovljeni toaleti zahvaljujući akciji “Za ljepše vrtiće” . Ovu akciju je početkom godine pokrenula RTCG u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, a naša kompanija sa oduševljenjem podržala zajedno sa partnerima Rigips i Isomat.

Za predstavnika RTCG-a i izvršnog direktora Cerova, gospodina Gorana Đurovića, mališani su kao znak zahvalnosti, pripremili poklone i kratak program dobrodošlice u kojem su svi uživali. Radost na licima djece i roditelja su naš najveći poklon.

TRAŽIMO RADI ZAPOŠLJAVANJA VILJUŠKARA, ARMIRAČA I POMOĆNOG RADNIKA

Kompanija CEROVO DOO zbog potrebu zapošljavanja, u prodajnom centru Radanovići, raspisuje sljedeći konkurs:

 

1. Pozicija : Viljuškarista – 1 izvršilac

OPIS POSLA:
• samostalno upravlja viljuškarom u skladu sa uputstvom za rukovanje i održavanje,
• prijem robe
• ispravno skladištenje robe
• priprema robe za distribuciju kupcima
USLOVI:
• potrebno radno iskustvo na poslovima upravljanja viljuškarom
• izražene sposobnosti za organizovan i precizan rad


2. Pozicija: Armirač- 1 izvršilac

OPIS POSLA:
• sve pripremne i završne radove na mašini za obradu armaturne žice u koturu i šipci
• programiranje i štelovanje mašina za ispravljanje armature i savijanje u željeni oblik prema
nalogu za proizvodnju
• učestvovanje u postavljanju kotura na vrtlo na mašinu
• rad na savijačici armaturne žice i šipki
• rad na sekačici armaturne žice i šipki
• slaganje i pakovanje dobijenih oblika armature
• učestvovanje u istovaru materijala i utovaru gotovih proizvoda
• dnevno, nedeljno i mjesečno održavanje mašina
• održavanje čistoće i urednosti radnog ambijenta
USLOVI:
• prednost imaju radnici sa iskustvom u radu na armiračkim mašinama


3. Pozicija : Pomoćni radnik – 1 izvršilac

OPIS POSLA:
• rad na utovaru, istovaru
• razvrstavanje i slaganje robe
• rukovanje viljuškarom
USLOVI:
• poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima

Prijave slati do 12.10.2017. godine na e-mail adresu info@cerovo.com

VRTIĆ NA KONIKU DOBIO MODERNA I FUNKCIONALNA KUPATILA

U okviru akcije za “Za ljepše vrtiće”, koju je pokrenula Radio Televizija Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i našom kompanijom, obnovljen je još jedan vrtić. Mališani JPU “Đina Vrbica” u vaspitnoj jedinici “Jelena Ćetković” u Podgoričkom naselju Konik , dobili su nove toalete koji su prilagođeni njihovim potrebama.

Neprilagođene sanitarne prostorije za djecu iz grupe jaslice uspjeli smo, zahvaljujući našem stručnom timu i izvođačima radova, da pretvorimo u funkcionalna i moderna kupatila koja sada rado koriste.
Zahvalnost za uspješno obavljen posao dugujemo i našim partnerima Grčkoj kompaniji Isomat, kao i grupaciji Saint-Gobain i njihovim brendovima Weber i Rigips koji su učestvovali u ovoj društveno odgovornoj akciji sa svojim proizvodima.
Nastavljamo dalje sa obnovom vrtića, pred nama su još dva projekta koja planiramo da realizujemo do kraja godine.

OPEKE KAO ESTETSKI I GRADIVNI MATERIJAL

Ukoliko gradite kuću od opeke možete računati da će njen vijek trajanja biti oko 100 godina. Ovi gradivni ali i estetski elementi su bili  nepravedno sakriveni ispod fasada kuća dugi niz godina. Profesionalni dizajneri, u današnje vrijeme,  upravo ove materijale sve češće  upotrebljavaju za  dekoraciju enterijera i eksterijera  zbog njihovih estetskih  ali i funkcionalnih svojstava. Više o opekama i njihovoj primjeni pogledajte u TV prilogu emisije SNOVI, KUČA, DOM.

EFIKASNA ENERGETSKA GRADNJA – YTONG BLOKOVI

Kako povećati udobnost življenja, a ujedno imati smanjene troškove održavanja svog porodičnog doma? Koristite građevinske materijale nove generacije koji su energetski efikasni. Predstavljamo YTONG blokove kao moguće rješenje koje će zadovoljiti oba postavljena kriterijuma.

BITUMENSKA – CRNA HIDROIZOLACIJA

Gradite kuću i upravo ste u fazi kada treba donijeti odluku koju vrstu hidroizolacije postaviti kao zaštitu od vlage? Pogledajte prilog o primjeni bitumenske izolacije koja može biti jedno od rješenja.

POSTAVLJANJE MAPEI FUG MASE

Napokon ste pronašli keramičke pločice koje odgovaraju vašem ukusu i potrebama. Sada je potrebno da ih i postavite. Dijelimo sa vama prilog o  postavljanju MAPEI fug mase koju možete pronaći u našim prodajnim objektima.