CERSTYLE

CER STYLE kampanja

CER STYLE salon keramike je premium brend kompanije Cerovo nastao, prije godinu dana, sa idejom da u veoma prijatnom okruženju kao i  besplatnim stručnim savjetima posjetiocima ponudi inspirativne ideje za opremanje enterijera.  U našem salonu svaki dom pronalazi svoj stil jer sarađujemo sa partnerima koji ne prate već diktiraju trendove u svojim oblastima.

Opširnije

“Za ljepše vrtiće” – novi projekat

Završena je akcija “Za ljepše škole” koju je pokrenula RTCG u saradnji sa Ministarstvom prosvjete Crne Gore i kompanijom CEROVO iz Bara, kao generalnim pokroviteljem. Kroz ovaj projekat su obnovljene 4 osnovne škole čiju obnovu su pomogli Cerovo partneri: italijanski proizvođač keramike FLAVIKER, grčki proizvođač ISOMAT i kompanija Saint – Gobain sa brendom WEBER.

Opširnije

ISOMAT Etics plaster DECOR i COLOR

Fasadnim malterom dekorisaćete svoju spoljašnju fasadu i zaštititi vaš dom od prodora hladnoće i vlage. Više o ISOMAT Decor Fine i Color proizvodu i načinu primjene pogledajte u prilogu.

BESPLATNO SAVJETOVANJE O HIDROIZOLACIJI

Organizujemo besplatno savjetovanje u vezi svih problema sa hidroizolacijom. Iskoristite priliku da od naših kolega iz DRACO kompanije, dobijete konkretne odgovore i stučne savjete koji će rješiti Vaše probleme i nedoumice.

Opširnije