NAGRADNI KONKURS “SPOJI I OSVOJI”

NAGRADNI KONKURS “SPOJI I OSVOJI”
U periodu od 06.12. do 15.12. organizujemo dva kruga nagradnog konkursa “SPOJI I OSVOJI na FB stranici @cerovokompanija.

ZADATAK:
Učesnici konkursa treba da riješe postavljeni zadatak na FB stranici CEROVO kompanija tako što će u komentaru posta objaviti screnshoot-a sa rješenjem.

PRAVILA:
U svakom krugu učesnicima je na raspolaganju više tačnih odgovora, Broj tačnih odgovora će biti naznačen u postu konkursa. Dobitnici nagrada su prvih 6 učesnika koji uspješno riješe zadatak na način kako je objašnjeno u postu konkursa. Dobitnici mogu osvojiti samojednu nagradu tokom trajanja konkursa i nemaju pravo učešća u narednim krugovima.

U roku od 24h od trenutka objavljivanja rezultata pobjednici će biti kontaktirani od strane administratora FB stranice CEROVO kompanija i od njih će se tražiti kontakt podaci radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Ukoliko kontaktirani pobjednici ne pošalju odgovore administratorima u roku od 72, nagrada će biti dodijeljena sljedećem učesniku/ci koji/a je tačno odgovorio/la i ispunjava uslove ovog konkursa. Nagrada se dostavlja dobitiniku/ci na adresu koja se nalazi na teritoriji Crne Gore ili će je preuzeti u najbližem Cerovo prodajnom objektu.

NAGRADA:
Nagrada je GROHE set 2u1 – lampa sa alatom.

Pratite našu stranicu i osvojite praktičnu nagradu!

Featured Video Play Icon

LAMINATI – TV prilog SNOVI, KUĆA, DOM

Prednost postavljanja laminata kao podne obloge je relativno jednostavnja ugradnja i dobar odnos cijene i kvaliteta. Jednstavan za održavanje, ima otpornost na habanje i veliki izbor različitih dezena, te se stoga sve više koristi kao podna obloga i u poslovnim prostorima gdje cirkuliše veliki broj ljudi.

Posjetite Vama najbliži CEROVO prodajni objekat ili CER STYLE salon keramike u Podgorici u uvjerite se u veliki izbor laminatnih podova.

Više o laminatima, njhovim karateristikama i načinu postavljanja pogledajte u TV prilogu emisije Snovi, kuća dom.

Featured Video Play Icon

VINIL PODOVI U CEROVO PONUDI

Podovi od vinila se sve češće postavljaju u domu jer imaju dobre termoizlacione karakteristike, otporni su na mehaničko habanje, a dostupni su u velikom broju dezena koji imitiraju prirodne materijale. Više o vinil podovima u našoj ponudi pogledajte u prilogu.

Featured Video Play Icon

BLIND VRATA ZA SIGURNOST VAŠEG DOMA

Ukoliko želite da obezbijedite svoj dom od provala uzmite u razmatranje postavljanje blind ulaznih vrata. Više o karakteristikama blind vrata dostupnih u ponudi naše kompanije pogledajte u prilogu.

Featured Video Play Icon

TEGOLA KAO KROVNI POKRIVAČ

Savremeni materijali koji se koriste kao krovni pokrivači moraju u današnje vrijeme ispunjavati ne samo zaštitnu ulogu ,već i estetske i termoizolacione karakteristike. U prilogu predstavljamo materijal terolu koji se sve više koristi  za pokrivanje krovova.

Featured Video Play Icon

DEKING PODNE OBLOGE

Ova vrsta podnih obloga otporna je na ekstremne vremenske uticaje i zato se najviše koristi za oblaganje površina oko bazena, otvorenih terasa i balkona.

POSJETA SAJMU CERSTAIE 2017 U BOLONJI

Posjetili smo sajam CERSAIE2017 u Bolonji krajem septembra kako bi našim kupcima učinili dostupnim i u 2018. najnovije svjetske trendove iz asortimana keramike i kupatilske opreme.

Featured Video Play Icon

PROJEKAT “ZA LJEPŠE VRTIĆE” STIGAO I U HERCEG NOVI

Poslije uspješno završene obnove toaleta u vrtiću “Radost” u Nikšiću  “Jelena Ćetković” u podgoričkom naselju Konik u toku su pripremne radnje za obnovu fasade u vrtiću “Naša radost” u Toploj, Herceg Novi.

Radovi na trećoj fazi projekta “Za ljepše vrtiće” počinju za koji dan, a ukoliko vrijeme dozvoli, biće završeni do kraja oktobra.

Gosti jutarnjeg programa su Izvršni menadžer kompanije “CEROVO” Emin Duraković i Bojan Boljević, predstavnik grupacije Saint-Gobain koja je partner na projektu

Featured Video Play Icon

DŽIN SA OSJEĆAJEM ZA OBIČNOG ČOVJEKA

Nije bilo lako izgraditi ime u vrlo zahtjevnoj industriji i postati sinonim za grube građevinske radove. Svaki potrošeni atom snage i energije, svaki mali i veliki projekat, svaki pažljivo izgrađeni odnos sa kupcem, majstorom, inženjerom ili preduzetnikom, zasnovan na čistom povjerenju, sve nas je to dovelo tu gdje smo sada, da budemo prepoznati kao kompanija koja i pored svoje veličine i dalje ima osjećaj za običnog čovjeka. Trudili smo se da budemo što bliže našim kupcima pa smo sada prisutni, sa našim prodajnim centrima, u Ulcinju, Baru, Sutomoru, Budvi, Radanovićima i u Podgorici u kojoj smo otvorili novi objekat, salon luksuzne keramike CER STYLE.

Opširnije…