STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

 •  Završetak radova: Mart 2020.
 •  Lokacija: Bar, Crna Gora
 •  Investitor: Cerovo i Cerovo Invest
 •  Kontakt telefon: 030 550 500 067 344 112
 •  Kontakt e-mail: info@cerovo.com / emin.durakovic@cerovo.com

Atraktivna lokacija

Stambeno poslovni objekat na urbanističkoj parceli A2 UP 6, po DUP-u Topolica IV je zajednički poduhvat kompanije Cerovo i Cerovo Invest koje su sklopile ugovor o prenosu prava gradnje u septembru 2018. godine. Ovaj projekat nudi stambene i poslovne jedinice na atraktivnoj lokaciji u centru Bara, blizu pijace i ponudiće modernisnički dizajnerski pristup i sigurno dati novu urbanu notu našem gradu.

Veliki izbor stanova

Zgrada obuhvata stanove različitih tipova: garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove kao i dva velika lux panthous-a na devetoj etaži. Stanovi su površine od 25 do 140 m2, pa će svojom površinom i komforom biti pristupačni klijentima različitog profila. U prizemlju se nalaze poslovni prostori sa 14 otvorenih parking mjesta, dok se u suterenu nalazi garaža sa 22 parkinng mjesta.

Svi stanovi imaju prostrane terase koje u Baru, gradu sa preko 270 sunčanih dana u godini, daju poseban užitak sa predivnim pogledom. Većina terasa je pozicionirana na sjevernoj (pogled ka urbanom jezgru) i zapadnoj strani (pogled prema moru), dok smo za one koji više žele mir i tišinu obezbijedili stanove sa terasama ka južnoj strani (pogled prema Luci Bar).

Povezanost

Ne treba naglašavati da je objekat potpuno infrastrukturno opremljen sa dvije pristupne gradske saobraćajnice i svom ostalom neophodnom komunalnom infrastrukturom. Posebno valja istaći da je dostupnost i blizina svih neophodnih servisa ( škole, vrtići, marketi, kafići, restorani, dom zdravlja i sl) kao i strogog centra grada na 3-5 minuta hoda.

Stambeno poslovni objekat smo započeli u novembru 2018 i trenutno je u ranoj fazi grubih građevinskih radova. Završetak radova je planiran za mart 2020 godine, ali vjerujemo da će pouzdanost naših izvođača i brend Cerovo doprinjeti završetku projekta i prije predviđenog vremena.

Najkvalitetniji materijali

Posebnu pažnju i buduća uložena sredstva smo posvetili statičkim parametrima objekta i zaštiti okolne infrastrukture, iako su ove stvari često nevidljive za kupce. Materijali koji će se ugrađivati su od renomiranih evropskih i svjetskih proizvođača, partnera kompanije Cerovo koja je jedan od vodećih distributera ekskluzivnih brendova na našem tržištu. Ista pažnja biće posvećena i završnim, vidljivim materijalima i sistemimam kao što su demit - fasada, fasadna bravarija, vrata, parketi, keramika, sanitarije, česme, instalacioni materijali itd.

Pouzdanost, kvalitet, luksuz, renome, tehnička podrška i sve ono što na tržištu građevinarstva asociraju brendovi kao što su: Weber, Rigips, Isomat, Draco, Mapei, Halcon, Grohe, Roca, Lip Bled, Galeković parketi, Firat, Vargon, Hager, Schneider i brojni drugi partneri kompanije Cerovo garant su sigurnog i konfornog života u budućoj zgradi Cerovo Invest.

Povoljne cijene

Cijene stanova su veoma pristupačne o čemu najbolje govori broj prodatih i rezervisanih stanova i prije samog početka gradnje. Cijene zavise od veličine stanova i pozicije.

Za više informacija pročitajte i pogledajte ostale linkove na ovoj web stranici ili nas kontaktirajte.

Stanovi

 • stanovi
  stan 1.1
 • stan 1.2
 • stan 1.3
 • stan 1.4
 • stan 1.5
 • stan 5.4
 • stan 8.1
 • stan 8.2

Slobodni stanovi

Video prezentacija