Featured Video Play Icon

DŽIN SA OSJEĆAJEM ZA OBIČNOG ČOVJEKA

Nije bilo lako izgraditi ime u vrlo zahtjevnoj industriji i postati sinonim za grube građevinske radove. Svaki potrošeni atom snage i energije, svaki mali i veliki projekat, svaki pažljivo izgrađeni odnos sa kupcem, majstorom, inženjerom ili preduzetnikom, zasnovan na čistom povjerenju, sve nas je to dovelo tu gdje smo sada, da budemo prepoznati kao kompanija koja i pored svoje veličine i dalje ima osjećaj za običnog čovjeka. Trudili smo se da budemo što bliže našim kupcima pa smo sada prisutni, sa našim prodajnim centrima, u Ulcinju, Baru, Sutomoru, Budvi, Radanovićima i u Podgorici u kojoj smo otvorili novi objekat, salon luksuzne keramike CER STYLE.

Međutim, cijeli ovaj put smo prešli da bi se konačno približili snu zbog kog smo i osnovali kompaniju davne 1990. godine – napraviti jedno mjesto koje ljudima nudi apsolutno sve što je potrebno da bi se nešto izgradilo od temelja do krova, od prvog ugrađenog kilograma armature do boje kojom ćete obojiti vaš dom. Mjesto za velike poznavaoce gradnje, ali i običnog čovjeka koji želi da uredi prostor za svoju porodicu. Konačno, naš asortiman je bogatiji za ono što mi zovemo finim stvarima – keramika i sanitarije, vrata, podovi, baštenski program, HTZ oprema, boje, lakovi, alati i mnogim drugim koje upotpunjuju dom kako spolja, tako i iznutra.
Zato, sljedeći put kada pomislite na Cerovo, znajte da je to od danas pa zauvijek – džin za grube materijale, sa srcem za fine stvari.

CEROVO
Kvalitet sa kojim počinje gradnja.