NASTAVLJA SE REALIZACIJA PROJEKTA “ZA LJEPŠE VRTIĆE”

U toku je rekonstrukcija vrtića “Dušan Kovačević” u Nikšiću.

Kompanija Cerovo i tokom ove godine nastavlja svoju društveno odgovornu misiju u saradnji sa javnim servisom RTCG i Ministarstvom prosvjete Crne Gore u okviru projekta „Za ljepše vrtiće“. Pored naše kompanije, kao generalnog pokrovitelja, koji finansira troškove kompletne rekonstrukcije 4 vrtića, projekat su podržali i naši partneri grčki Isomat i Saint-Gobain grupacija sa svojim brendovima  Rigips i Weber.

Radovi izgradnje novih toaleta uspješno su završeni u vrtiću „Đina Vrbica“ na Koniku u Podgorici u julu, a u toku su radovi na rekonstrukciji toaleta u centralnom vrtiću u Nikšiću „Dragan Kovačević“.

Tim naše kompanije je prethodne nedjelje bio u posjeti vrtiću u Nikšiću kako bi ispratili tok radova. Obzirom da je sama građevina stara preko 40 godina, bila je potrebna potpuna rekonstrukcija zidova i instalacija. Dizajniranje i izradu projekta novih toaleta uradili su dizajneri i arhitekte iz našeg salona keramike CER STYLE.

U deset toaleta, koliko vrtić broji, do sada su završeni radovi malterisanja, obnavljanje i dorada postojećeg vodovodnog sistema i elektro instalacija, dok se postavljanje keramike privodi kraju. Nakon toga slijede molerski radovi, montaža novih sanitarija i vrata. Očekivani rok završetka radova je 20 avgust.

Kao društveno odgovornoj kompaniji veliko nam je zadovoljstvo što dio prihoda kompanije, odnosno sredstava naših kupaca, kroz ovu akciju usmjeravamo upravo ka lokalnoj zajednici i najmlađima. Zahvalni smo kupcima na ukazanom povjerenju, kao i partnerima na podršci, jer na ovaj način zajedničkim snagama omogućavamo bolje uslove boravka djece tokom godine u predškolskim ustanovama.

Po završetku projekta u Nikšiću, kreće se u realizaciju obnove dotrajale fasade vrtića u Herceg Novom, a do kraja godine u planu  je da se završi još jedan predškolski objekat čime će se i završiti akcija “Za ljepše vrtiće”.

U toku je postavljanje keramike u 10 toaleta.